• Karácsonyi Akció!!
  • Karácsonyi Akció!!
  • Karácsonyi Akció!!

Kapcsolat

Alakformáló Testsúlycsökkentő
Kozmetikai Szalon

Bővebb felvilágosítás és bejelentkezés:
06 30 620 88 39
Árlista

Szépségipari készülékforgalmazás
06 30 747 87 22
Kádár Imre
spatechinfo@gmail.com

Bemutató Terem és Szépségszalon:
1097 Budapest Könyves Kálmán Krt. 12-14
Lurdy Ház I em. 107.

Virtuális séta:

Facebook:


Alpha LED Oxy SpaTTr

Felhívás!

Tisztelt látogatónk!


Szürke Import

Sajnálattal tapasztaltuk, hogy a Magyar szépségipar piacon egyre nagyobb számban kínálnak megvételre nyugat-európából, jellemzően Francia vagy Olasz országból származó leselejtezett készülékeket. Ezen gépek általában 10-15 éves ipari jellegű üzemeltetés után kerülnek hazánkba. Minimális esztétikai felújjítás után némely esetben, mint alighasznált készülékeket kínálják megvételre  és a legtöbb esetben, garancia nélkül vagy limitált garanciával kerül sor az értékesítésükre, a készülékek használatához szükséges oktatás és tudásanyag biztosítása nélkül. 

Mivel ezenk készülékek elektronikája, fűtő, vezérlő egysége általában nem kerül átvizsgálásra, felújjításra ezért gyakoriak a meghibásodások.

Tekintettel arra, hogy az általunk jelenleg forgalmazott készülékek alkatrészei nem teljes mértékben cserszabatosak, a több mint tíz évnél idősebb készülékekkel, nem minden esetben tudunk alkatrészt biztosítani raktárról ezekhez a termékekhez.  Természetesen van rá lehetőség hogy , specifikusan legyártassuk a szükséges alkatrészt de a jelentkező plussz költség némely esetben gazdaságtalanná teheti a javítást.

Hamisítványok

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy sajnálatosan a szépségiparban is jelentős számban megtalálhatók a  másolt hamisított készülékek- kozmetikumok  melyeket az eredeti termékek vételárának töredékéért kínálnak megvételre. Ezen termékek jórészt semmiféle engedéllyel vagy hatástanulmánnyal nem rendelkeznek és elkészítésük során az olcsóság a legfontosabb szempont. Amellett, hogy használatuk esetlegesen egészségkárosító lehet legtöbb esetben nem képesek a kívánt hatást produkálni melyet az eredeti termék biztosít.