• Karácsonyi Akció!!
 • Karácsonyi Akció!!
 • Karácsonyi Akció!!

Kapcsolat

Alakformáló Testsúlycsökkentő
Kozmetikai Szalon

Bővebb felvilágosítás és bejelentkezés:
06 30 620 88 39
Árlista

Szépségipari készülékforgalmazás
06 30 747 87 22
Kádár Imre
spatechinfo@gmail.com

Bemutató Terem és Szépségszalon:
1097 Budapest Könyves Kálmán Krt. 12-14
Lurdy Ház I em. 107.

Virtuális séta:

Facebook:

Alpha LED Oxy Spa-title

ALPHA LED PDT OXY O2™ SPA Tudományosan megtervezve, egészségügyi tesztekkel igazolva.

Klinikailag  igazolt élettani  hatások

Súlycsökkentés
Zsírszázalék, BMI (test tömeg index)  optimalizáló  hatás
HGH (növekedési hormon) természetes termelés fokozó hatás
IGF-1 (
inzulinszerű növekedési faktor)természetes  termelődés  fokozó hatás

Sejt-tömeg optimalizáló
Koleszterin csökkentő, Atherogén Index optimalizáló hatás
 Szív és ér-rendszer erősítő és védő hatás
VO2 ( vér által szállított oxigén szint) növelése
Stressz és depressziós szint csökkentése

Ez az,  új generációs  tudományosan megtervezett,  egészségmegőrző, alakformáló, fogyasztó, bőrfeszesítő cellulit kezelő  SPA kabin, ötvözi az összes eddigi, a gyógy kapszulák során kifejlesztett és felhasznált technológiát.


Az Alpha LED Oxy alkalmas komplex- anyagcsere fokozó, testsúly csökkentő kúrák kivitelezésére,   a méregtelenítés, nyirok-masszázs,  a természetes hormon termelés serkentése  és az  extra kalóriák elégetése  segítségével.


Alkalmas továbbá: Oxigénes  és LED-es bőrfiatalító, ránccsökkentő, bőrfeszesítés, cellulit kezelések végzésére


Immunrendszer erősítés, méregtelenítés, anyagcsere  rehabilitáció.

Fogyasztó, alakformáló, egészség központok, kozmetikák , szépségszalonok, természetgyógyászok, egészségügyi rehabilitációs intézetek, sportolók  részére, vagy akár otthoni használatra.

 • Alakformáló, súly és cellulit csökkentő kúrák, tartós biztonságos eredménnyel
 • Oxigénes immunrendszer erősítő és méregtelenítő kezelések
 • Relaxációs stressz oldó, és depresszió csökkentő kezelések
 • Oxigénes ránccsökkentő, bőr fiatalító  protokolok.

 

A készülék funkciói és hatásmechanizmusai, mérési eredmények:
Szabadalmaztatott Alpha Mély-meleg terápia

A szervezet a működése során az elfogyasztott tápanyag jelentős hányadát fordítja az optimális testhőmérsékletének fenntartására.  Mivel már +- 1-2 fokos maghőmérséklet változás is komoly működési zavarokat okozhat, ezért ez az egyik legfontosabb élettani folyamat. Fenntartására és optimalizálása nagy mennyiségű  szénhidrátot, fehérjét vagy zsírt fordít. 

 

Extrém környezetben, a külső természeti környezet jelentős hőmérséklet  növekedése esetén,a hőszabályozás során keletkezett energia szükséglet jelentősen megnő.  Ezen megnövekedett energia szükséglet fedezésére a szervezetnek plusz, a normál szükséglethez képes akár 30-40%-kal több energiát (szénhidrátot, zsírt) kell elégetnie nyugalmi állapotban is.   Az optimális hőmérséklet megőrzése érdekében fokozódik a szív és érrendszer működése,  fokozódik a kiválasztás , -  hőhatás esetén   a  verejtékezés, gyorsulnak a nyirokfolyamatok.  Amennyiben az elfogyasztott táplálék nem elégséges a megnövekedett energiaszükséglet  fedezésére, a szervezet elkezdi lebontani a zsír-raktárakat, hogy a szükséges energiát zsírégetés  segítségével biztosítsa.

 

33%-kal több   Kcal kalória égetés

A klinikai vizsgálat során megállapítást nyert hogy az a tesztalany - aki napi legalább 40 percen keresztül használta az Alpha LED OXy készüléket - magas intenzitáson-  , napi kalória szükséglete 33% százalékkal növekedett 2218kcal-ról 3042 Kcal-ra ezzel összesen 824 Kcal plusz kalóriát égetett el.

 

 

 

 

 

HGH, IGF-1  Természetes hormon szint növekedés

Az Alpha oxigénes, mély-meleg terápiás kezelések  KLINIKAI TESZTEKKEL IGAZOLTAN növelik a  HGH (növekedési hormon) és a IGF (inzulinszerű növekedési faktor ) természetes termelődését . Ezen hormonok szintjének növelése (természetes úton) önmagában fokozza, a szervezet metabolikus folyamatait, segíti a testösszetétel kedvező átalakulásában.  A  fokozott, hormon termelődés segíti a  zsírraktárak lebontását, ezáltal a fogyást. A fokozódó GH termelés egyik lényeges elemét, hogy az elfogyasztott kalória mennyisége alacsonyabb legyen mint a felhasználté.   A növekedési  hormon,  segít a fogyókúra során megőrizni a szervezet izom tömegét és a diéta hatására csak a zsírraktárak alakulnak át energiává. A  fokozott, hormon termelődés segíti a  zsírraktárak lebontását, ezáltal a fogyást. A fokozódó GH termelés egyik lényeges elemét, hogy az elfogyasztott kalória mennyisége alacsonyabb legyen mint a felhasználté.   A növekedési  hormon,  segít a fogyókúra során megőrizni a szervezet izom tömegét és a diéta hatására csak a zsírraktárak alakulnak át energiává. A fokozott hormon termelődésnek pozitív hatása van az immunrendszerre, és  sejt „fiatalító” hatást is tulajdonítanak neki. A szervezet ellenállóbbá válik a betegségek vagy akár a sérülésekkel szemben is. Gyorsul a szervezet regenerálódási képessége. A növekedési hormon hatására, nyugodtabb, mélyebb alvás biztosít.

 

17 tesztalanynál vizsgálva15 kezelés után  átlagosan a  HGH szint 2.13ng/ml  3.89ng/ml-re az I GF-1 szint átlagosan   245.48ng/ml- ről  263.24ng/ml re emelkedett.

BMI és Test zsír százalék

17 kísérleti alany 15 alkalommal heti 3 Alpha kezelést vett igénybe anélkül, hogy változtattak volna az étkezési szokásaikon.

Eredmények:

 • Súly
  • A teszt alanyok átlagos súlya kezelések előtt 90.44 kg volt
  • 15 alkalom után DIÉTA NÉLKÜL IS az átlagos súly 87.41 kg-ra csökkent
  • 2.63kg átlagos súly csökkenés, étrend módosítás nélkül!
 • Testzsír százalék
  • Kezelések  előtti átlag 28.64 %
  • 15 alkalom utáni átlagos zsírszászlék 21.75%
  • - 6.89 % csökkenés!!
 •  BMI
  • A  test tömeg index a  kezelések előtt átlagosan  33.66 % volt
  • 15 kezelés után átlag 32.45%
  •  - 1.21% os csökkenés
Szabadalmaztatott „OxyThermie” terápia:

Az Alpha LED Oxy Spa a mély-meleg terápiás hatás során, felgyorsítja a szív működését, fokozva ezzel a vérkeringést. Az így megnövekedett véráramba a készülék lehetőséget biztosít oxigén inhaláció segítségével extra mennyiségű oxigént juttatni. A plusz oxigén  gyorsítja a sejtszintű anyagcsere folyamatokat, segíti a méregtelenítést, fokozza a sejtek önmegújító képességét, növeli a vitál kapacitást, segíti a szív munkáját, és megszünteti ,csökkenti  az oxigénhiányos állapotot.  

VO2 (vér oxigén szállító képessége) szint növekedés

A klinikai teszt során végzett VO2 vizsgálatok alapján a tesztalany vér- oxigén szintje 40 %-kal 302 mL/percről 424 mL/percre emelkedett  az Alpha LED Oxy kezelés 37. percére
Az AlphaLED Oxy készülék rendszeres használata, javítja a szív és érrendszer teljesítőképességét és kapacitását

 

Oxigén terápia

Az Alpha LED Oxy Spa  kiegészül egy 5Literes egészségügyi minőségű oxigén generátorral amelynek segítségével, lehetőség nyílik 3 különböző oxigén terápiás eljárás elvégzésére.

Oxigén inhaláció:  

az oxigén inhaláció azonnali mentális és fizikai erőnlét fokozódást biztosít, növeli a vitális energiát,  megkönnyíti a szív munkáját és fokozza, a relaxációs hatást segíti az anyagcsere folyamatokat, fokozza a diéta és zsír égetés hatékonyságát.   A belélegzett plusz oxigén, csökkenti az oxigén hiányos területeket, fokozza a sejt regenerációt, és gyorsítja a sejtek újratermelődését.  Nyugtatja és pihenteti az elmét, fokozza a relaxációt, és csökkenti a depresszió mértékét.

 

Test  oxigén(külső felhasználás):

Lehetősége nyílik egy komplett oxigén fürdőben elmerülni,  amely páratlan módon képes a bőr öregedésének jeleit redukálni és fokozni az új bőrréteg fejlődését. A csökkent oxigén tartalom a bőrben (hypoxia) az egyike az öregedés elsődleges okainak, mert következtében lecsökken a fehérje szintézis, a kollagén és elasztin termelődés a bőrben, csakúgy, mint a nyirokáramlás. Az optimális keringés és a sejtek oxigénnel való telítése csak kb. 25 éves korig valósul meg az emberi testben, aztán megkezdődik a rohamos csökkenés, mely az öregedést hozza magával. Az oxigénszint növelése segíthet megfordítani ezt a folyamatot, felgyorsíthatja a fiatalságmegőrző kezelések hatását,  termékek bejutását és segíti a lézer, a glikol és a mikro bőrelváltozások következtében létrejött sebek gyógyulását.

 

Arc oxigén:
a rendszer lehetőséget biztosít exkluzív arc oxigénes kezelések elvégzésére melynek során a hatóanyagokat magas nyomású oxigénnel juttatjuk be a bőrbe elősegítve ezzel a mimikai és öregedési ráncok kisimulását.

 

Szabadalmaztatott hullámhosszú LED szín és fényterápia

Ez a készülék a világ legelső LED szín és fény terápiás, teljes testet kezelő méregtelenítő gépe. Az Alpha LED 1080 darab szuper LED fény-sugárzóval van felszerelve, melyek képesek a teljes testet érintő behatoló (1-8mm) fény és színterápiát biztosítani a szervezet számára. A rendszer képes az infravörös és a közel infravörös  tartományban dolgozni stimulálva és energetizálva  ezzel a  bőr és a bőr alatti szövet rétegeket, így segítve a bőrregenerálódást, sejt szintű méregtelenítést,  cellulit  redukciót

Vibrációs Masszázs
Az Alpha LED Oxy Spa  kontúrozott, párnázott hát fűtéssel ellátott rendszere két egymástól független vibrációs motorral van felszerelve. A vibrációs masszázs növeli  komfort érzetét, elősegíti az izmok ellazulását, növeli a nyirok rendszer teljesítményét, segít a pangó nyirok  folyadékok távozását, segítve ezzel a méreg anyagok kiürülését a szervezetből.


Aroma rendszer

 Az OxySpa LED egyedülálló aromaterápiás rendszere lehetővé teszi 4 különböző aroma  választását az élénkítés, az egészség, a relaxáció  érdekében. A SpaSense tiszta esszenciális olajok fokozzák a relaxáció, a kreativitás és a megtisztulás érzését. A 4 független porlasztókészülék lehetővé teszi az aroma finom áramlásának ellenőrzését. Az előnyök magában foglalják a bőr táplálását, kondicionálását és hidratálását, a stressz enyhítését, az étvágy csökkenését, és a fájdalom csillapítását.

Oxigén  inhaláció, arc és test oxigénes kezelések biztosítására.

Klinikai tesztekkel igazolt súlycsökkentő hatékonyság.  
Drog és alkohol rehabilitációs hatás- tanulmány Élsportolók részére készített klinikai tanulmány

 • Az Alpha LED készülék funkciói
  • Mély-meleg terápia  26C-76C
  • Oxigén inhaláció
  • OxyTherm technológia
  • LED infra vörös fény technológia
  • LED teljes spektrumú behatoló fényterápia
  • Oxigénes arc kezelés
  • Oxigénes ionizált bőrkezelés
  • Vibrációs masszázs
  • Aroma terápia
  • Arc hűtés

 • A termék előnyei:
  • A kabin rendszeres használata:
  • Fokozza a súlyvesztést
  • Növeli az elégetett kalóriák számát
  • Csökkenti a cellulit mértékét
  • Erősíti a szív és érrendszert
  • Csökkenti a koleszterin szintet
  • Optimalizálja a test-tömeg indexet
  • Csökkenti a test zsírszázalékot
  • Optimalizálja a sejt tömeget
  • Serkenti a természetes növekedési hormon termelődést
  • Gyorsítja az IFG-1 termelődést
  • Elősegíti a méreganyagok távozását a szervezetből
  • Gyorsítja az anyagcsere folyamatokat
  • Erősíti az immun rendszert
  • Növeli a véroxigén szintet
  • Javítja a sejtek oxigén ellátását
  • Javítja az állóképességet
  • Fiatalítja a bőrt
  • Csökkenti a depresszió és a szorongás mértékét
  • Jobb alvást biztosít

Nyitott állapot:
Szálesság :90cm Hosszáság: 227cm Magasság: 214cm
Zárt állapotban
:
Szálesság: 90cm Hosszáság: 227cm Magasság: 100cm
áram Szákságlet:
220V 10 A 2200 W

 • Meggyorsítja a gyógyulási folyamatot.
 • Az akklimatizáció növeli a szív teljesítményét, a vérplazma számot és optimalizálja a só veszteséget.
 • Enyhíti a stressz tüneteket
 • Fokozza a test energiáját -és egyensúlyát,
 • Kalóriát éget el.
 • Tisztítja és méregteleníti a testet.
 • Csökkenti az étvágyat.
 • Növeli a szívizom teljesítőképességét.
 • Növeli a vitális energiát.
 • Növeli a nyírok áramlást.
 • Gyorsítja az anyagcserét.
 • Fokozza a súlyvesztést és csökkenti a cellulitiszt.
 • Táplálja, kondicionálja és hidratálja a bőrt.
 • Oxigén (belélegzett):
  - Növeli a vérellátást
  - Csökkenti a szív munkáját
  - Élénkít és energiát ad
 • Szinergizálja a test, az elme és a lélek kölcsönhatásait.
 • Oxigén (felhasznált)
  - Segíti a hidratálás megőrzését.
  - Növeli a bőr tónusának tisztaságát és egyenletességét.
  - A szennyező anyagok bőrsejtekből való eltávolításával
 • elősegíti a méregtelenítést.
  - Segíti a bőrgyógyulását, mikrobőrsérülések, vagy lézerkezelések után.
 • Elősegíti a jobb alvást
 • Elősegíti a sportsérülések utáni rehabil itációt.
 • Elősegíti az immunrendszer javulását.
 • Elősegíti a belső egyensúly és a test szervei közötti egyensúly javulását.
 • Elősegíti a verejtékezést és a méregtelenítést.
 • Elősegíti a relaxációt és a megújulást.
 • Enyhíti a stresszt és a fájdalmat.
 • Enyhíti a vázizomzat problémákat.
 • Csökkenti a víz visszatartást.
 • Enyhíti a fájdalmakat.
 • Csillapítja az izomfájdalmakat.